SUNDAY BLISS

Cancer gav mig inte bara cancer, kronisk huvudvärk, ångest och oro. Cancer har gett mig otroligt mycket vackert också. Som hon till vänster – hon är bättre än alla huvudvärkstabletter i hela världen.Vi pärlade Fuck Cancer-armband, drack kaffe och pratade om livet bland sorlet från en mängd pärlande hjältar. De satt utspridda efter alla kanter, hörn och vrår, synen är alltid lika underbar att se på Ung Cancers pärldagar.Vi går snart in i oktober, som är den officiella bröstcancer-månaden. Den rosa månaden.
Jag pärlade för min syster.Man kan alltid ge och det bästa med att kunna pärla armband är att kunna ge utan att det kostar en något mer än tid. Visst finns det heller inget finare att ge någon annan än ens tid? Nej. Min tid gav 7 armband. 1 gick till mig själv, 6 går till några andra cancerberörda och det känns bra i hjärtat. In och köp ett i Ung Cancers shop HÄR. De rosa armbanden kommer finnas i shopen hela oktober ut så passa på! Med dem bidrar du och gör skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och -närstående. En målgrupp som behöver all hjälp den kan få! Och har du inte besökt en pärldag än? Kika HÄR för att se var och när nästa pärldag är eller hur du kan hjälpa till!

Emma

 

En reaktion till “SUNDAY BLISS

  1. Hejsan, läser din blogg sedan nåra månader och ville bara hälsa att jag beundrar din styrka! Ville bara skicka många kramar och så ska du veta att jag håller tummarna att det vänder och går bra för dig såsom din syster!!! Hopp finns ju alltid! ???? Tina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s