AVSNITT 5

17391821_10154689248659263_550532801_nAvsnitt 5 av Cancersnack släpptes i torsdags och vi pratar om sorg. Sorgen vi drabbas av när någon vi älskar går bort. När kampen mot cancer tar slut för att sjukdomen är för svår och aggressiv. Frida Grape, som jobbar som psykolog på Psykologpartners, gästar oss och vi pratar om vad sorg är. Sorgens olika faser och vilken funktion den har. Ett stort ämne som vi känner är oerhört viktigt att prata om.

Lyssna här.

Eller lyssna här.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s