ANDRA AVSNITTET

Jag har alltid haft en bild i mitt huvud att allt går väldigt fort när man väl fått ett cancerbesked. Att behandling sätts in på en gång och så är man inne i rullarna. Men så fick ju jag mitt besked och med ve och fasa lärde jag mig snabbt att det var långt ifrån verkligheten.

Idag släpptes vårt andra avsnitt av podden Cancersnack. Jag tror majoriteten cancerdrabbade och närstående kan känna igen sig i väntan som oftast uppstår efter ett cancerbesked. Därför kände vi att vi ville prata om just det. Hur det var för oss med all väntan och behandling. Vad hände för vår del och hur hanterade vi hela situationen? Vad gör väntan och ovissheten med en? Som drabbad? Som närstående?

Lyssna HÄR eller HÄR.

Ni får oerhört gärna prenumerera och dela podden, så fler kan ta del av den! Vill ni även recensera den så blir vi otroligt, otroligt glada!16933329_10154613903774263_1160940536_n

Emma

 

En reaktion till “ANDRA AVSNITTET

 1. Åh det var så behagligt, intressant och lärorikt att lyssna på er! Ser fram emot nya avsnitt. Egentligen skulle jag bara lyssna i 10 minuter för klockan var ju så mkt och jag skulle ju upp och jobba dagen därpå, men jag kunde inte låta bli att lyssna på båda avsnitten på en gång.

  Sen väckte det många tankar så att det var svårt att somna sen. (Varför finns det t.e.x inte en standard för hur man ger besked? mm) Trött som bara den var jag dan därpå, men det var det värt. 🙂

  Så hoppas ni fortsätter, men känn igen press. (Och nästa gång ska jag lyssna tidigare/på helgen).

  STOR Kram till er båda.
  /Sara

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s