HYLLNINGEN

När jag gjorde min andra operation i april fick jag en otroligt fin tavla av Henry. En tavla som var en hyllning till livet och det betyder så oerhört mycket för mig. I ett läge som nu, när döden är väldigt påtaglig och närvarande i tillvaron så betyder den extra. Den är positiva påminnelser om vad som är viktigt.15541042_10154428603364263_2035785706528543020_oAtt vi alla lever på lånad tid. Att se vad man har och ta tillvara på det. Att både glädje och sorg måste få plats och dela rum med varandra. Jag tänker på min familj. Alla vänner jag har i mitt liv. Min Freja. Känner tacksamhet och värme i hjärtat samtidigt som jag tänker på de jag förlorat. Ljuset brinner i mörkret.

Jag tänker på framtiden. Som jag egentligen inte vet något om men som jag tänker satsa på ändå. Att Mårten får gå och självdö. När livet ställs på sin spets kommer påminnelser om vad som betyder. Det fina i livet och att det är det man måste hålla fast vid även när det blåser som hårdast. Så, enormt med kärlek till alla jag har lyckan och turen att få ha i mitt liv.❤️

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s