DJÄVULSKAP

Den här veckan har varit otroligt tung. Det känns i hela kroppen. Jag är som överkörd av en bulldozer. Någon timme efter att min syster ringde och lämnade dåliga besked i måndags skrev Lotta att Elias blivit sämre. De åkte till en klinik i Tyskland efter att läkarna här hemma berättat att de inte kan göra mer för Elias och hans gallgångscancer. Bara att skriva det gör att det stockar sig i halsen och tårarna bränner. Två feta smällar i magen den måndagen och sen var tårar det enda som fanns. Luften gick ur mig och ledsamheten gjorde fysiskt ont. Jävla cancer.

Elias är en av de 8 i Ung Cancer-gänget som jag åkte till Sydafrika med, det är jag så tacksam för. Jag tror han är den mest omtänksamma människa jag någonsin träffat. Godhjärtad och genuin. Att se han och Lottas kärlek och lojalitet till varandra gör mig djupt rörd. Det är nog få som har det de har tillsammans. Elias är min största förebild när det gäller att fightas mot cancer. Han är den person jag inspireras av och att se hur han aldrig ger upp är enormt. Han är enorm som människa och hans livsglädje och hopp får mig att känna hopp. Man ska aldrig ge upp, aldrig.Never Give UpElias, även om jag inte kan ta bort den fysiska eller psykiska kampen du går igenom just nu så fightas jag med dig på avstånd. Jag tänker på dig, jag tror på dig. Jag hoppas, hoppas, hoppas och ber att livet får ge sig nu med cancermotgångar och djävulskap. Jag fightas med dig.

Laleh – Vårens första dag – hoppas den ger dig lika mycket styrka som mig.14089590_10154073831209263_1958946871_nEmma

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s