TUR OCH RETUR.

Stockholm och projekt på dagens schema. Förmiddagens resa hit med Masexpressen fick mig att tänka på min syster. De där gångerna när vi var små och åkte dubbeldäckare längst fram i bussen mot Stockholm. Hur vi fnissade när vi vinkade hejdå till föräldrarna som stod kvar i Borlänge och vinkade av oss. En helg i storstan hos mormor och Sune var då äventyret. Det var tider det och Werthes Orginal kommer aldrig mer vara lika goda som de stunderna.

Dagens resa var inte alls lika mysig, syster fattades helt klart. Fast jag har ju en rolig och spännande dag framför mig. Möter upp Lotta om någon timme sen blir det fokus på projektet. ”Jobbmåndag” och vi ser fram emot ännu en lärorik dag i en otroligt inspirerande miljö. Jag hade tänkt skriva av mig massor. Reflektionerna på bussen var tusentals, men nu infann sig något utav en stoppkloss inuti. Lutar mig tillbaka soffan. Dricker min kaffe och filosoferar medan folket rusar förbi utanför fönstret. Om en vecka bor jag i Västerås, det är också galet spännande. Återkommer senare.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s