LEVA LIFE.

Utanför tågfönstret yr snön. Jag har krupit upp i sätet och burrat in mig i min tjocka stickade tröja. Mössan var långt nerdragen påväg mot tågstationen. Idag blir det Stockholm med Lotta och projekt i fokus.

Det händer mycket nu. Lägenhet är hittad och jag flyttar till Västerås 1/12. Det är så galet snart att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Det är också så kul att jag spricker! November blir smått hektisk och jag försöker vila mellan varven. Tur det lugnar sig lite med resandet när jag är på plats i det nya livet.

Ska skriva av mig mer senare, nu ska det förberedas inför dagen och vila den sista timmen på tåget.

Jag njuter och tänker på den vackra höstdagen i skogen för ett tag sen!imageFotocred: Elias

Hoppas ni får en fin start på veckan – ta den med storm!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s