BURN CANCER, HELP LIGHT THAT DARKNESS

I mentorskapsprogrammet fick jag det beundransvärda företaget On Interiör som mentor. De gjorde det möjligt för mig att åka till Sydafrika. Nu i oktober vill jag hylla och uppmärksamma dem extra med tanke på deras lansering av de nya Burn Cancer-ljusen. De gör så otroligt mycket viktigt och bra. Bland annat skapade dem de populära ljusen som gjort succé. De är även sponsorer i mitt och Lottas cancerprojekt, mer om det i kommande inlägg.

Personligen anser jag att ljusen är årets bästa present och julklapp – så snygga och doftar magiskt i hemmet!Burn Cancer

Citat On Interiör
”Alla kan göra något i kampen mot cancer. Därför skapade vi Burn Cancer. Det är vårt sätt att bidra.

För varje sålt ljus skänker vi 10 % till föreningen Ung Cancer. Över en halv miljon kronor blev det förra året, i år vill vi skänka ännu mer.

Behåll dem, ge bort dem eller gör båda. Det viktiga är att de tänds, att vi tillsammans bränner cancern. För att alla drabbas, direkt eller indirekt.

Tänd ditt ljus, skänk en tanke. Vi skänker pengarna!

Var rädd om varje dag!”

– On Interiör

Kolla gärna #burncancer och #fuckcancer i sociala medier!

Läser man om ljusen ser man att det är fantastiska produkter. On Interiör har verkligen ett helhetstänk från början i skapandet av produkt hela vägen ut i butik och hem till kund. Jag älskar det! Jag vet att jag köper en bra produkt, som dessutom är snygg, doftar gått och bidrar i kampen mot cancer! Hur bra?! Dessutom får jag inte mer huvudvärk av dem som av andra doftljus. De har mina största rekommendationer! In och kolla hemsidan eller deras Facebook-sida.

Från mig – en drabbad cancerfigher – till er på On Interiör; tack för att ni gör min framtid bättre och lite mer möjlig! 

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s