MAGNETRÖNTGEN STUNDAR.

Spännande dag med Lotta idag. Baaam, nu grejade vi det, hoppas vi! Vi är båda otroligt peppade på vårt projekt som det känns som man lägger hela hjärtat i just nu. En aning skrämmande men så peppande samtidigt. Det passade perfekt att ta en dagstripp och bli lite distraherad från morgondagen. Hostan har gett sig av och jag är nästintill frisk, så skönt. Det bästa med även rejäla förkylningar är ju faktiskt att de går över, till slut. Tack och lov. onthegoEn frysande Emma, on the go, i gurkornas stad. Dags att ladda om inför Falun i morgon. Dags för röntgen och Mårten-kontroll. Har han växt eller har djävulen själv gjort som björnarna? Jag hoppas han gått i ide för gott. May he burn in hell. Antar dock att en liten brainfreeze inte hjälper, så jag behöver införskaffa en ny mössa.

Skriver mer i morgon, nu behöver min hjärna vila.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s