”BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD”

Det har varit en lång dag. En lååååång dag, men också en galet bra dag. Jag och Lotta har suttit med projektet precis hela dagen och det är två trötta tjejer som går och lägger sig ikväll. Men vi har kommit framåt och redan lärt oss enormt mycket. Peppen och drivkraften är om möjligt ännu större nu. Har ingen aning om det ens går när jag tänker efter, men jo. Vi kan ju båda knappt sitta still och bara tanken på allt gör oss smått crazy. Vi vill mycket och har idag verkligen gått från ord till handling. Det tyckte vi var värt en skål.14137672_10154085807354263_1567741526_nBilden får sätta punkt för dagen. Jag ska krypa ner under täcket, sova och ladda om för en ny dag och fortsättning följer i morgon. Då kommer också mer storys om Sydafrika – jag lovar!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s