SYDAFRIKA 10 DAGAR, 10ISH INLÄGG.

För sex månader sen hade jag packat resväskan för att åka till Sydafrika. Den där delen i Ung Cancers mentoskapsprogram – som jag hela tiden trodde jag skulle gå miste om på grund av Mårten – var äntligen här. En rehabiliteringsresa till bland annat Kapstaden och besök på den svenska organisationen Project Playground (kommer i texterna stå som förkortat; PPG) låg framför mig.

Jag lovade för längesen att jag skulle berätta om resan, än har det ju tyvärr inte skett men jag tycker det är hög tid att göra det nu. Så kommande 10 dagar kommer ni få följa med mig på en såväl yttre som inre resa. En dag – ett eller flera inlägg, där jag berättar vad vi gjorde. Allt från dagarna i Langa med PPG, mötet med ledarna och barnen, utmaningarna och uppgifterna vi fick. Hindren jag tog mig över och insikterna jag fick. Reflektioner, känslor och tankar. Naturen och den underbara safarin. Ja, allt.

Dagarna innan gav mig resan otroligt mycket ljus, trots att situationen kändes oerhört mörk och svår. Rent skrämmande och övermänsklig med tanke på Mårtens tillväxt. Men Sydafrika gav mig något att se fram emot, något att fokusera på. 14074471_10154068486284263_1596781748_oEmma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s