WIGS & HAIRLOSS.

En gång i tiden var det här jag, det är det inte längre. Så nu vänder jag mig till dig, som blivit av med håret pga cancer eller annan sjukdom som leder till håravfall. wigDenna peruk (använd vid tre tillfällen – student, dop och finmiddag) gör idag ingen nytta och det känns fel. Stämmer du in på beskrivningen och letar peruk? Hör då av dig så skickar jag den mot frakt, alternativt avhämtning här i Borlänge. Kan självklart fixa fler bilder. Först till kvarn gäller!

Kommentera, skriv PM eller maila emmaskoglund@live.se vid intresse.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s