PAY IT FORWARD.

”Du har kommit långt Emma”, säger terapeuten och jag håller med. ”Du borde jobba med det här”, fortsätter hon men jag tvekar.

På 5 år har jag lärt mig mer om mig själv än jag trodde var möjligt. Jag har suttit på ett cancertåg som ömsom tuffat ömsom rusat genom åren. Både toppar och dalar har haft sitt och kriserna har kommit och gått. De har utmanat mig, tvingat mig att möta livets monster och huvudets demoner. Grävandet djupt inom mig har gett mig många svar. Jag har vuxit och utvecklats. hittat passionen jag brinner för. Människan och krishantering i stort. Personlig utveckling.

Men nej, terapeut kommer jag nog inte sluta som. Men jag vill vända på Mårten, allt han ställt till med och alla tuffa lärdomar, till något bra. Hjälpa andra som mår dåligt och jobba för förändring och förbättring i samhället. Naivt kanske vissa tänker. Fuck that tänker isåfall jag. Exakt var jag kommer sluta är fortfarande en fråga med ett lite luddigt svar. Alternativen och drömmarna är många.13697040_10153983798609263_8164009538616169836_nNu ska det läsas och läras ännu mer. Hur det än blir, terapeut eller ej; I want to pay it forward, in one way or another.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s