LIVSKVALITÉ & STORSLAGNA PROJEKT.

När man får spontanbesök av syster en torsdag och traskar över till bror för fika – det kallar jag livskvalité. Syskonkärlek, gofika och kaffe i mängder, då är jag otroligt nöjd.13709971_10153975929824263_5325326788736577346_n

Just nu känns livet riktigt bra. Stora planer med en fin tjej som heter Lotta. Ja, vilken förebild och inspirerande person hon är. Jag känner mig otroligt hedrad och tacksam att få satsa på att uppfylla drömmar tillsammans med henne. Att få vända något dåligt till något bra. Att bidra och förhoppningsvis göra skillnad. Vi brinner för mycket liknande saker och inom en snar framtid kan jag berätta mer om våra storslagna planer. Än är det en aning tidigt, men jag kan lova att det blir värt väntan och förhoppningsvis kommer bli succé när vi kommit igång på riktigt. Vänta bara!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s