KAN VI NÅ 50 000 INNAN?

På knappa 3 år har jag tillsammans med er samlat in 45 600 kr till cancerforskningen. Den 14 augusti är det exakt 3 år sedan inamlingen startade och det vore så grymt om vi kunde komma till 50 000 innan dess. Idag är slutmålet 100 000 kr och jag har varit alldeles för dålig på att promota insamlingen!
_MG_0805tillemma
Cancer drabbar oss alla, bara på olika sätt. Men alltid, ALLTID, är det lika fruktansvärt. När läkare och experter kliar sig i huvudet över en diagnos, känner man sig otroligt liten. Tro mig, för jag vet av egen erfarenhet. Rädslan som uppstår när de inte vet vad de ska göra pga för lite forskning och kunskaper önskar jag ingen.

Forskning och nya kunskaper behövs och för att den ska kunna finnas behövs pengar. Det är det som kommer rädda oss och våra närmaste. Skänk en slant – stor eller liten – min tacksamhet är gigantisk oavsett. Allt går självklart oavkortat till Cancerfonden.

För att komma till insamlingen klicka här.

Emma

2 reaktioner till “KAN VI NÅ 50 000 INNAN?

 1. Cancer tar inte semester!
  Vi önskar dig all lycka till för att nå ditt mål! Friska kan ta semester, ett behövligt brake när vi är slutkörda & behöver vila.
  Vi hoppas att du tar små stadiga kliv mot ditt mål & att forskningen tar ett jättekliv för livet! Kramisar J&L

  Gilla

  1. Nej, den gör ju inte det! Tack för kärleken och era fina ord! Det hoppas jag också och TACK för alla tusenlappar ni bidragit till i min insamling – de har inte gått omärkt förbi ❤ Kramar till er båda M&J!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s