TWITTER.

Ja, efter många funderingar hit och dit har jag (något efter resten av världen) bestämt mig för att börja twittra. Fokus kommer ligga på kampen mot Mårten, mina egna erfarenheter av psykisk ohälsa, kriser och diverse utmaningar. Så ja, det kommer bli en del allvarliga tankar från min sida i det smått galna samhälle vi lever i. Men jag tänker också lyfta ljuset, glädjen och kärleken till livet. Kärleken till framtiden, hoppet och jobbet mot mina drömmar. Lite liknande allt som dyker upp här i bloggen.

Ni hittar mig under namnet @emmaskglnd 🙂
12923365_10153718757314263_2186672803110586451_n

Om två veckor skrivs jag in i Uppsala för operation den 18e, jag laddar med umgänge och kärlek.
Hoppas eran fredag har varit lika glad och ljus som min!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s