FINEST AWARDS 2016.

Jag vet att mina uppdateringar inte varit så kontinuerliga här på bloggen. Men vill ändå – mest för skojs skull, men också ta tillfället i akt – berätta att nomineringen till Finest Awards 2016 börjat idag. Nomineringen pågår till och med den 15e februari och det går att nominera en gång per dag.

Kika in här för att nominera, välj kategori där du tycker jag passar bäst och skriv in http://finest.se/emmaskoglund/ för att hjälpa mig! Jag skulle bli både tacksam och överlycklig om du ville ge mig en röst! Man måste våga satsa för att vinna, right? 😉

finest awards2016

Ha en fin fredagskväll!

Emma

En reaktion till “FINEST AWARDS 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s