FREDAG & PRALIN-INTERVJUN.

Dåliga uppdateringar från min sida just nu. Tröttheten har varit rätt stor och bloggen har åkt ner i prioriteringslistan. Tråkigt och dåligt, så nya tag imorgon. Då får jag dessutom äntligen krama om syrran och Fredrik, det är efterlängtat om något!

Det har varit en del intervjuer den sista tiden i och med mitt deltagande i Ung Cancers mentorskapsprogram. Den senaste kan ni läsa i helgens Pralin, eller här för er som inte bor i Dalarna. Intervjuer är verkligen något som ger mig energi! Det är alltid lika roligt och jag hoppas jag kan förmedla något budskap mellan raderna, eller kanske igenkänning och förståelse för de som upplevt liknande situationer.

Hoppas ni har en fin fredag! Själv ska jag slänga mig i soffan med en tik som är ovanligt sällskapssjuk. Det är ”mensvärk” och jobbigt i hennes värld just nu – så vi är lite samma skrot och korn även om min värk sitter i huvudet.

Kram från oss till er, denna andra adventshelg. Självklart står det FUCK CANCER på tröjan.830Lånad bild från Borlänge Tidning.

Emma

2 reaktioner till “FREDAG & PRALIN-INTERVJUN.

  1. Du skriver så himla bra!! Hade själv en ”Mårten” som du kallar honom i min hjärna och kan relatera till så mycket i dina välskrivna texter! Hittade in här idag, och har nog läst hela bloggen nu, varenda inlägg under en dag. Kommer definitivt fortsätta läsa<3 stor kram!

    Gilla

  2. Älskar din humor. Känner igen den så väl från min syster. Så skönt att hittat hit och läsa dina ord. Kampen och tröttheten. Kommer aldrig kunna förstå den där tröttheten som anhörig. Men vi är många som känner. Både sorg och skratt. Kramar!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s