FRIDAY.

Idag är jag trött. Vaknade med ett tungt huvud och en tung kropp. Själen, humöret och hjärtat är dock påfyllt med en stor portion energi och glädje. Igår var en fullproppad dag med samtal tillsammans med min mentor Beatrice och följt av två intervjuer. Först Borlänge Tidning och sedan Dala Demokraten – ska bli riktigt kul att läsa när de publiceras. Kommer handla om min resa med cancern och mitt deltagande i Ung Cancers Mentorskapsprogram. Mer om det kommer också i kommande inlägg!

Det var intressant att göra två intervjuer samma dag, kan konstatera att de var som dag och natt – helt olika trots samma ämne och liknande frågor. Uppdaterar när det finns tillgängligt att läsa!

Det är grått när jag kikar ut – blött och smått trist kan en tycka. Men jag njuter av lugnet, sjunker ner djupt i soffan och smuttar på det varma kaffet. Bjuder på några bilder från tisdagens vackra väder, det behövs en grå dag som idag.

IMG_6613

IMG_6572

Emma

En reaktion till “FRIDAY.

  1. Läste om dig i tidningen. Läste ur bloggen. Du är tuff. Jag hejjar på dig! Det är en omvälvande att bli (döds)sjuk och sen komma ut ur det o ha ett hyggligt liv efteråt. Det är svårt att delge andra människor det man varit och är med om.
    Jag såg du fick diagnosen i september 2011. Jag fick den också då. Talet ”2011” är för evigt inbränt i mitt liv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s