SYSTRA MI.

”Jag har bröstcancer” sa du. Jag väntade, på att du skulle börja skratta och säga att du skämtade. Samtidigt vet jag ju att du aldrig skulle skämta om det. Men jag ville vakna idag, ringa dig och höra din röst. Fråga hur du mår och få svaret att du mår bra. ”Jag mår bra Emma, det är ingen fara. Det var bara en dålig dröm, ett kasst skämt – ja vad som helst. Du kan andas ut, det är ingen fara med mig.” Men så ringde jag, hörde din röst och fick inte höra de där orden som jag ville. Du pratade om operation och cellgifter och det enda jag kan tänka är ”det är tamejfan inte sant”. Världen snurrar, på nytt.

Det är alltså så, att cancern drabbat även dig. Mitt hjärta går sönder av smärta, frustration, maktlöshet och ilska. Var fan är rättvisan? Kan vi inte bara få leva våra liv ifred, i lugn och ro? Utan sjukdom? Varför räckte det inte med mig?

Du och jag förra sommaren, den där soliga och varma stunden på din första semesterdag. Då något i alla fall var lite bättre än nu.

10527644_10152323959151925_6947426380564552758_n

Mitt hjärta, i tusen bitar. Inte min syster, inte min älskade syster.❤️

Emma

4 reaktioner till “SYSTRA MI.

  1. Hej Emma… Har din syster nu fått denna onda jävla skit? Vad händer? varför? Varför? Det är fruktansvärt.!! ❤️ Många kramar Sandra

    Gilla

    1. Hej Sandra! Det verkar inte bättre.. ja, jag undrar detsamma. Varför? Vad är det som händer. Livet är skört, det är det enda jag vet – ta hand om dig och dina nära! Många kramar tillbaka!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s