”ALLA KÄNNER APAN, MEN APAN KÄNNER INGEN”

tre_kloka_apor_emoji_t_shirt-r82d91ec5afb34f84bc6267c782c16fed_f0yqz_1024Ja, lite så börjar jag känna mig. Ni, mina läsare, vet vem jag är men jag har ingen aning om vem ni är. Jag vet i vilka städer ni finns, men vem är just du?

Jag skulle bli så glad om du ville skriva en kommentar (eller skicka ett mail till emmaskoglund@live.se om du hellre vill det) och berätta lite om dig själv. Vore så kul att veta vilka ni är!

Emma

2 reaktioner till “”ALLA KÄNNER APAN, MEN APAN KÄNNER INGEN”

 1. Hej Emma Jag trilla in på din bloggvia Maria H Lans fb, jag är tillsammans med Jakob lans (Gunnars son) sedan 11år. Vi har två barn Tea 9år och Tim 6år… Jag beundrar dig och allt du skriver om, men måste erkänna att en tår kommer då och då..
  Vill skicka dig en stor styrke KRAM från oss

  Gilla

  1. Hej Sandra! Vad kul att du läser, tack för kommentaren och dina fina ord – de värmer!
   Kul också att få ett ansikte på något som annars bara är en siffra. Tårar får trilla även om det ibland är jobbigt. Ni ska veta att jag tänker på er, vet vad Maria går igenom..
   Vill skicka en stor styrkekram tillbaka, till er allihop!
   Ta hand om varandra!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s