JAG KOMMER IHÅG DIG.

Kommentaren som fick hjärtat att explodera och tårarna att tränga i tårkanalerna.

Emma. Jag vet inte om du kommer ihåg mig, det var så länge sen nu. År kanske, till och med. Jag vet inte hur jag tappade bort dig. Idag hittade jag dig igen.
Jag är glad, det verkar som att du har sunda människor (för dig) i din omgivning. Tiden går, och vi båda har genomgått vår egen resa.
Jag är ledsen att höra om Mårten, att han vuxit, även om det bara verkar som lite. Jag vet inte vad det innebär, och det vet säkert inte du heller i dagsläget. Önskar att jag kunde säga att allting ska bli bra. Jag tror att det blir det. Du verkar så sund Emma. Du verkar vara det jag vill vara – här. Jag vet att du inte är frisk, du har cancer, men på något sätt är du ändå så levande. Så mycket mer levande än så många andra jag känner. Det är fint att se. Och väldigt inspirerande. Jag har inte haft cancer, jag har haft ångest. Och med cancer gissar jag att det kommer en del ångest, för vissa i alla fall. Och det enda verkliga sättet för mig att hantera ångesten är att bara låta kroppen få vara. Bara tillåta att känna, och att vad som än händer är okej. En sorts tillit. En mycket svår en.

Jag ska bli läkare. Ditt samtal om din läkare och om dina erfarenheter är verkligen någonting jag ska ta med mig. Varje dag.

Är glad att jag hittade tillbaka.

Ville bara skicka en kram till dig. Även fast du kanske inte kommer ihåg mig.
/J

Jag kommer ihåg dig. Hur ska jag kunna glömma? Du har alltid haft ett fängslande sätt att skriva och ord som tröstar i en tröstlös situation. Du är ärlig och öppen med vad du tänker och känner, det finns inget mer befriande i min värld.
Tack för att du kommenterade, tack för att du orsakade explosionen av värme i mitt bröst.
Jag skriver till dig någon dag, men lova att inte ta mig på orden – för det är lite mycket nu.

Emma

3 reaktioner till “JAG KOMMER IHÅG DIG.

 1. Tack Emma. Tack för att du inte har glömt, trots allt. Och tack för de fina orden.

  Du kan alltid skriva till mig, och jag ska göra mitt bästa för att alltid svara. Vissa människor får en speciell plats.

  Kram, hoppas att du får en fin dag.

  Gilla

 2. Tack Emma. Tack för att du inte har glömt, trots allt. Och tack för de fina orden.

  Du kan alltid skriva till mig, och jag ska göra mitt bästa för att alltid svara. Vissa människor får en speciell plats.

  Kram, hoppas att du får en fin dag.

  Gilla

  1. Det värmer och uppskattas Johanna, jag hoppas du vet det. Vissa får en speciell plats – så är det verkligen. Önskar jag hade lite mer ork i huvudet att skriva till dig, men det tryter i och med vardagsprioriteringarna. Hoppas du förstår att det kanske kommer ta tid, eller ja, det vet jag att du gör. Kram till dig, hoppas du fått en fin start på veckan!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s