DJURMO.

Hemma igen efter några sköna dagar i Djurmo hos mamma och Jonas. Jag förvånas över hur lugn jag känt mig. I tanken, i kroppen. Trots det faktum att jag vet det jag vet; väldigt lite men att något är galet med Mårten. Om nu läkarna inte har fel, vilket jag innerligt hoppas.

Jag har sysselsatts med intervjuer och småpyssel om dagarna. Blåbärsplockning och terasshäng underbara sommarkvällar. Jag kan inte göra mer än det jag gör. Tar hand om mig själv, äter bra, tränar, vilar, umgås, skrattar och njuter. Jag försöker och tycker att jag uppenbarligen fått resultat. De små projekten som är på gång gör vardagen så mycket roligare. Ser fram emot att få berätta mer om dem när jag får och kan. Kan avslöja att ni både ska få läsa och lyssna.

IMG_5420

 

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s