#FUCKYOURFEARS & #ÄLSKALÄSKIGT

Ja, nog slåss de två männen om 1a platsen när det gäller mina idoler. Har inte många idoler egentligen, men Johannes Hansen och Kjell Enhager är definitivt två av dem.

Så inspirerande båda två och denna gång vill jag tipsa om Kjell Enhager i P1 – klicka här för att lyssna. Lovar att du kommer reflektera över både ett och annat och förhoppningsvis även skratta och bli inspirerad!

Ja, nog är det någonting som är så galet lockande för min del i det här med att gå emot sina rädslor totalt. Jag blir aldrig besviken efter att ha lyssnat på dem haha, men åh vad det kliar i mina fingrar nu!

Nästa steg… jag vill ta nästa steg i livet.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s