GRÖNT ÄR SKÖNT.

Ett varv runt älven och jag känner mig lättare i huvudet. En timmes solsken och frisk luft, skrattandes med en pälsboll till pajas vid min sida. Lyckan är alltid lika total i den där lilla kroppen när hon får springa lös. Tittar på henne och känner hur mattehjärtat tar ett skutt.

11700853_10153147050224263_5899747428385550306_n

Dags att duscha, hoppa i en klänning och sen packa picknickkorgen. Fika och utflykt med grannarna, troligtvis lika rogivande som sist vi låg och latade oss i gräset medan timmarna tickade på. Precis vad jag behöver. Huvudet dunkar och tröttheten gör sig påmind. Finns det då något bättre än att bara vara i sällskap med människor man mår bra av? Nej, jag är tveksam.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s