FÖRKYLNING, INSPIRATION & TRÄDGÅRDSTISDAG.

Kort efter Landsmötet blev jag rejält förkyld – därav min frånvaro. Jag har sovit, sovit och sovit. Känt mig så där bedrövlig och dryg när jag lunkat runt i lägenheten med mina näsdukar. Druckit tekopp efter tekopp och massvis med ingefära och honung. Som alltid känns förkylning så onödigt, men det är tur att det går över så jag ska inte klaga. Freja har inte haft de enklaste dagarna då hon löper. Hon är väldigt mycket mer sällskapssjuk än vanligt och dessutom gnällig, något som inte är likt henne. Vissa stunder har det verkat som att hon inte riktigt vetat var hon ska ta vägen då hon står på bakbenen och ligger på frambenen… Know that feeling – mensvärk. Lider med henne och det är så typiskt att jag inte kan distrahera med promenader och lek när jag själv behövt vila och kurera mig. Stackaren :/

Förkylningen börjar avta men inte riktigt hundra än. Halsont till och från och fortfarande tjock i näsa och hals. Kurerar med mera te och ingefära. De stillasittande dagarna börjar ge sina sviter. Mer huvudvärk och orkeslösa muskler, så dumt. Men. Inspirationen från UC-helgen ligger kvar och bubblar inuti och jag fyller på med mer inspiration. Några avsnitt av Trädgårdstisdag och jag känner hur det kliar i fingrarna. Hur jag vill greja i ordning på balkongen och rensa i skåpen. Så jag grejar lite smått – i morgonrock och sockor, med tekoppen i hand.

Emma

2 reaktioner till “FÖRKYLNING, INSPIRATION & TRÄDGÅRDSTISDAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s