LOVELY NATURE.

Helgen har jag spenderat hos mamma och Jonas. Upprensning på gården under dagen, grillad tonfisk och vin till kvällen. Allmänt skönt häng och promenader i rogivande miljö. Freja njöt när hon fick springa lös på åkrarna i skogen och nosa efter alla djur som tidigare sprungit där. Hon får aldrig nog och jag ser hur busen i henne vaknar till liv. Hon lever upp och det spritter i både tassar och ben. Busiga upptåg.IMG_4209

Det går fort med det gröna nu. Bara sedan i torsdags märks det stor skillnad nere vid älven. Naturen spirar och vi utnyttjar det till max. Veckan består av rutiner, vila, promenader och förbereder inför kommande resor. På onsdag bär det av till farfar och Uppsala, på fredag Stockholm och UC – jag längtar så jag går av! Tills dess: make the best of what you’ve got!
IMG_4222 IMG_4224

Fick en bra påminnelse idag. When you say ”Yes” to others, make sure you are not saying ”No” to yourself.

Emma

2 reaktioner till “LOVELY NATURE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s