FOKUSET.

Jag försöker att inte tänka för mycket. Inte fastna uppe i huvudet där tankarna ibland kan skena iväg med en. Det svåra finns där, men jag vill fokusera på annat. Jag tittar på Freja och försöker vara som henne. I nuet och ha härvaro – bästa ordet! Jag pysslar lite, funderar över framtiden och vad jag vill med den. Motionerar och busar med F, träffar nära och kära som ger mig energi, försöker skratta och njuter av det jag tycker om. Idag tvättar jag och det kanske inte är det roligaste. Men det är ändå någonting med att greja som förut, att göra sådant som hör vardagen till, laga mat och orka med en vardag som känns mer normal. Mindre sjuk. Det där underbara med att känna hur det kliar i fingrarna. Iver.

Dagarna med sprängande huvudvärk kommer och går, men jag måste erkänna att de har blivit ofantligt mycket färre. Det känns som belöningen för mitt hårda slit. Belöningen för att jag väljer mitt liv och gör det jag vill. Inte annat för att andra ska vara nöjda och glada. Inte ha negativitet kring mig. Vissa gånger är det svårt, andra gånger lättare. Att knopparna på buskarna och träden har brustit och att solen lyser med sin fullaste kraft gör dagen simpel. Motståndet känns inte av på samma vis. Just nu har jag fokus på rätt saker och det ger ringar på vattnet. Tröttheten finns där, men vad gör det en dag som idag? En dag när allt flyter och har sitt flow.

Nu dags att hänga lite tvätt, sen vila på spikmattan. Efter det ska jag träffa Lena, umgås och ha det bra.

Emma

4 reaktioner till “FOKUSET.

 1. Hej!
  Måste bara få säga att du har en väldigt intressant blogg! Du skriver så fängslade, så bra. Man blir berörd..
  Får ett perspektiv på hur livet kan va.
  Jag hoppas det kommer gå bra för dig!
  Kram!

  Gilla

  1. Hej Emelie!
   Tack så hemskt mycket för dina ord, de går rakt in i hjärteroten och värmer. Tack, jag hoppas livet behandlar dig väl!
   Sköt om dig, kram!

   Gilla

 2. Hej!
  Måste bara få säga att du har en väldigt intressant blogg! Du skriver så fängslade, så bra. Man blir berörd..
  Får ett perspektiv på hur livet kan va.
  Jag hoppas det kommer gå bra för dig!
  Kram!

  Gilla

  1. Hej Emelie!
   Tack så hemskt mycket för dina ord, de går rakt in i hjärteroten och värmer. Tack, jag hoppas livet behandlar dig väl!
   Sköt om dig, kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s