TISDAGSSLÖ.

Skönt trött i kropp och huvud. Blåsiga promenader och timmar i solen har satt sina spår i kropp och själ. Jag hasar runt i min yukata och njuter i min egen Japan-bubbla här hemma. Gör allt för att hitta lugnet som Yasuragi-dagarna ingav. De senaste dagarna har bestått av promenader, kaffe i solen med bror, vila, meditation och spikmatta, hundfrisering med mamma och allmänt bus med Freja. En del plock i lägenheten och vårinspirationen kliar i fingrarna. Känner mig nästan inspirerad att köpa nytt till garderoben. Nästan. Allt för ofta rinner både inspirationen och orken av mig när jag sätter foten i klädbutikerna – som många gånger omges av en energislukande aura. Hög musik, klädställningar och -högar överallt, trånga gångar och trängandes folk. Nej, jag orkar inte. Energin rinner av mig, huvudet dunkar ännu mer och öronen susar. Nätshopping är mer min grej. Men plötsligt händer det antar jag och så står jag där, förhoppningsvis.

Huvudet har dunkat lite extra de senaste dagarna och sömnen har varit sådär. Är nog en av dem som känner av månen så jag är glad att den minskar. Nu blir det kvällsmeditation, te och soffhäng, sen ska jag sova. Troligtvis soffhäng med en liten pälsboll i knät, valpen är tillbaka och jag känner mig nykär.

Anar en vårtrött Freja, sådan matte sådan hund… 🙈
11024796_10152883034544263_8744687459335850176_n

Emma

2 reaktioner till “TISDAGSSLÖ.

    1. Fina du, jag saknar dig! Har tänkt på dig massor, men nu har jag varit usel på att höra av mig. Tusen kramar och all kärlek till dig!<3

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s