MIN BROR.

Han är mitt livs första minne. Han gör mig glad och kärleken till honom är oändlig. Det är verkligen en speciell känsla att få följa en person från dag ett. Från att de inte ens kan hålla huvudet uppe själv, gå eller prata och mer än 20 år senare prata om livet, relationer, drömmar och framtid. Att få följa dig, din utveckling, dina motgångar och framsteg, det är en ära. Det är precis vad det är, en enda gigantiskt stor ära.

Känslan när jag höll dig första gången kommer jag aldrig glömma. Hur hysteriskt du skrek på BB, både syster och jag tittade skärrat på den lilla kroppen som förde sådant hemskt liv. Vi var båda stolta storasystrar men kunde inte stå emot impulsen att sätta händerna för öronen. En sådan grinolle till bror ville vi inte ha haha, men det gick på en stund över och sedan var du bara fascinerande. Söt som en docka där du låg i famnen. Jag blir alltid rörd när jag tänker på dig, hjärtat liksom svämmar över av kärlek och minnen. Du som liten. Du idag.

Min bästa bror.❤️

11009851_10152846322284263_3633212993361984119_n

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s