UNG CANCER & MEDLEMSTRÄFF.

Är du mellan 16 och 30 år, har eller har haft cancer? Eller är du anhörig till någon cancerdrabbad? Bli då medlem i Ung Cancer. För mig som medlem har det öppnat dörrar till en värld jag länge känt att jag behövt. Den där känslan av att vara ensam är så långt ifrån verkligheten, hur verklig den än känns. UC är en fantastisk mötesplats, full av förståelse, gemenskap, glädje, tillåtelse, kämparglöd och jävlar anamma. I Ung Cancer kan jag slappna av, där kan jag bli förstådd, där har jag mött människor jag kan prata med, som förstår mig. Människor att utbyta erfarenheter med, dra lärdom av, få samt ge tips och råd. Där känner mig lugn, där känner jag mig hemma.

Som medlem får du tillgång till medlemsträffar, samtalsvän, aktiviteter, stipendium, rehabläger och mycket mycket mer. Du får stöd, hjälp och tips och det måste vara bland det bästa med Ung Cancer; de försöker alltid hjälpa till på något sätt. Även om de kanske inte kan göra allt, lösa alla dina problem, så kan de hjälpa till med något. Ung Cancer är långt ifrån omöjliga, så tveka inte att höra av dig oavsett vilken fundering det gäller!

För att bli medlem; klicka här som drabbad, eller klicka här för att bli medlem som anhörig. Det är gratis och kravlöst, du sätter ribban för hur mycket eller lite du vill vara med på.

Idag kl 18:00 är det medlemsträff för cancerdrabbade medlemmar i Borlänge. Är du inte medlem? Se ovan och bli det! 😀 Vi fikar, pratar och umgås – jag går alltid därifrån och känner mig inspirerad, glad och varm i hjärtat över att få träffa andra i liknande situation. Glädje och skratt är det en hel del av i våra träffar måste jag erkänna,  det är avslappnat och givande.

Plats idag: Café Peace & Love på Borganäsvägen 39, mitt i stan. Hoppas vi ses där! 🙂

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s