NYTT MÅL.

Insamlingens flyttkrångel är över och jag kan äntligen logga in på sidan. Sedan en tid tillbaka är målet uppnått och jag känner mig tacksam över summan vi hittills fått ihop. Blir glad och varm i hjärtat av tanken på alla som valt att bidra till just min insamling. Min, av alla som finns. Finns inga ord.

I och med att målet är uppnått är det dags att sätta nytt mål och vi siktar högre. I hopp om mer pengar till forskning och kunskap! Ett steg i taget ska vi tillsammans besegra cancern!

Vill du vara med och bidra i kampen mot cancer, då hittar du insamlingen här.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s