BLESSED.

Välsignad känns som ett ord jag inte skulle använda, så jag kör svengelska, för av någon anledning känns blessed bättre. Även om det är samma. Men det är precis vad jag känner mig, otroligt blessed, hela februari har varit så otroligt roligt. Nya utmaning, nya planer, nya kontakter och jag kan inte göra annat än ställa mig frågan ”hur kan jag ha sådan tur att få träffa dessa människor, ha dem i mitt liv?”. Nya som gamla. Blessed, ja jag känner mig verkligen blessed. Tacksam är också ett ord jag gärna använder.

Tack för att du kom, delade en dag i kärlekens tecken med mig och förgyllde min helg. Du bytte mina tårar mot skratt, älskade vän. Du är vacker, inifrån och ut, glöm aldrig det.

Du & jag, Bruno. Du & jag.❤️
10978684_10152834313514263_4726646347882166930_n - version 3

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s