KORTHET.

Jag har nog inte så överdrivet mycket att säga just nu. Känslorna hoppar och far fram och tillbaka. Helgen var underbar. Bortskämd med fint sällskap och god mat, kalas för bror, promenader i ett något grått Sverige och mys med hund. Ja ena stunden mår jag så bra, skrattar och känner mig glädjefylld. I nästa brinner irritationen inuti, tålamodet är noll och tårarna nära till hands. Täcket är frestande att dra över huvudet, speciellt när jag tittar ut en dag som i dag. Bearbetningen tar mycket energi, men jag måste nog ändå säga att det tuffar på framåt – i rätt riktning.

Saker och ting behöver göras här hemma, så jag sparkar mig själv i baken och plockar fram all självdisciplin jag äger. Ignorerar vädret jag inte kan påverka och fokuserar istället på det jag kan påverka.

Förresten; förlåt för obesvarade mail men svar kommer inom kort, jag lovar!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s