GDANSK & BÄSTA VÄN.

Känner mig glad, tillfreds och nöjd. I torsdags tog jag tåget mot Arlanda. Det blev en tidig morgon och en heldag på resande fot. Äntligen kom dagen jag länge längtat efter. Jag var som barnen i ett godisland.

Kroppen fixade resan bättre än förväntat. Glädjen och friheten där vi flög genom molnen. Uppåt mot högre höjder och solsken. Mest mör i axlarna i fredags efter obekväm reseposition. Nu sitter jag här, i köket med Mezgin, som grejat och fixat. Vi har strosat i galleria och kikat på gamla stan. Tittat in i världens största tegelkyrka. Charmiga hus, underbar mat och bakelser man svimmar över.

Gdansk är vackert. image image image image image

Jag trivs och känner inte att jag har bråttom hem. Jag njuter av livet, tillsammans med bästa vännen. Mezgin.❤️

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s