WELLNESS TV.

Till skillnad från igår är glädjen total idag. Mailen plingade till; 1 oläst mail, från Mysia. Fjärilarna i magen tog en jäkla fart och for runt i ett enda virrvarr. Äntligen! Som jag väntat på den här dagen. Efter många turer hit och dit, förfrågningar och bl.a. företagskonkurs kom jag till slut i land med en TV-intervju. Tack vare ett samtal från AftonbladetTV i början av sommaren. Jag utmanade mig själv, vågade och tackade ja. Resultatet av dagen jag åkte till Stockholm för ett tag sedan är här. En spännande och mycket givande dag med gänget på #wellnesstv.

Känner mig stolt och nöjd med min insats. Det är ju trots allt inte varje dag jag sitter i den situationen. Måste ge en eloge till Wellness-gänget och tacka för deras fina bemötande. Tack vare dem och stämningen – både lättsamheten och att det var högt i tak – kände jag mig enormt bekväm och avslappnad! Josefin med sin sköna avslappnade och lätta attityd gjorde mig lugn. Hon speglar mig väldigt bra när jag tänker på det. Glad och lättsam, samtidigt som hon kan vara allvarsam och naturlig.

Tack för att jag fick vara med, det gav väldigt mycket. Nu hoppas jag innerligt att det även ger er tittare något. Kanske en tanke om ditt liv, kanske en insikt.
Emma

12 reaktioner till “WELLNESS TV.

 1. Klart man hänger med hit:) Har just kollat på intervjun, så himla bra- du är klok som få! /Hälsn från en av dina läsare som är här inne lite nu & då och läser dina kloka ord & funderingar.

  Gilla

  1. Hej Lan!
   Tack för värmande ord! Det glädjer mig att höra att lilla jag kan förmedla något klokt. Det gör mig också glad att du vill följa med hit – roligt att du läser och dessutom kul att få ett till namn på en av alla i statistiken! 🙂

   Sköt om dig!
   Kram Emma

   Gilla

 2. Klart man hänger med hit:) Har just kollat på intervjun, så himla bra- du är klok som få! /Hälsn från en av dina läsare som är här inne lite nu & då och läser dina kloka ord & funderingar.

  Gilla

  1. Hej Lan!
   Tack för värmande ord! Det glädjer mig att höra att lilla jag kan förmedla något klokt. Det gör mig också glad att du vill följa med hit – roligt att du läser och dessutom kul att få ett till namn på en av alla i statistiken! 🙂

   Sköt om dig!
   Kram Emma

   Gilla

 3. Enjoyed studying this, very good stuff, appreciate it. ”It is well to remember that the entire universe, with one trifling exception, is composed of others.” by John Andrew Holmes.

  Gilla

 4. Enjoyed studying this, very good stuff, appreciate it. ”It is well to remember that the entire universe, with one trifling exception, is composed of others.” by John Andrew Holmes.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s