ANTICANCER.

Jag rekommenderar alla att läsa boken Anticancer av David Servan-Schreiber – speciellt om du är eller har varit drabbad själv av cancer. Den kommer med bra tips, kloka tankar och peppande ord – mycket har inspirerat mig i min vardag och kamp. Jag kanske på ett sätt är cancerns marionett-docka, men det hindrar mig inte från att göra allt jag kan för att klippa banden.

Inget är skrivet i sten och jag vill inte vara någon marionett-docka, speciellt inte denna djävulssjukdoms.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s