399 DAGAR SENARE.

Det händer saker.

1 maj 2012. Kortisonsvullen, känslomässigt rubbad och milt sagt otroligt cancersjuk.
Fotograf: Caroline Broberg.
3 juli 2013. Idag. Hoppfull, starkare än någonsin, fortfarande obotligt cancersjuk.
Bild lånad av Studio By Carolin.
Idag kan jag förstå att vissa inte förstår att jag är sjuk. Det syns inte längre och det märks inte på mitt beteende för det mesta. Men vad ska jag göra då? Annat än det bästa av det? Jag sitter ju mitt i det. Tåget går, för sent att hoppa av. Och även om det är åt helvete, orättvist och outhärdligt vissa dagar så har jag många anledningar att le till livet.
Tack Carolin Wahlgren för min nya frisyr. Tack för att du var så försiktig, lyhörd, trevlig, glad och minst sagt duktig! Tack för att du lyssnade, när jag pratade om min resa med Mårten – tumördjävulen i mitt huvud.
Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s