SEMESTERTIDER.

En del av mig har tagit semester. Precis som arbetströtta människor gör den här tiden på året. Huvudet försöker producera vettiga saker men det händer inte så mycket, oavsett om jag steppar gasen i botten. Tankar som flummar mig vidare framåt i vardagen… eller vad man nu ska kalla dagarna. Fredag hela veckan lång skulle jag tro och jag är inte riktigt säker på att det är en vardag. Fusk vardag, fusk helg.

Har känt mig som den äldsta tanten i Gagnef med tanke på hur stel jag är i kroppen. Det knäpper och knakar så fort jag rör mig och att gå upp för trappen de senaste dagarna har varit som att springa uppför en backe i lera, som är alldeles för brant. Det blir mjölksyra och spaghettifeeling över det hela. Min oerhört trötta kropp fick komma tillbaka till ett någorlunda normalt liv efter att ha blivit knådad som en deg idag. Fan vad skönt det var, och när massagen var slut kände jag mig inte som Agda 95, längre. Lederna var som smorda igen och jag har återfått någon grym energi i kroppen, fast käkarna håller på att gäspa ur led snart.

Den här dagen har varit så mycket bättre och jag hoppas det håller i sig nu. Håret växer så snart har jag kort hår överallt, det ser nästan konstigt ut… Jag har blivit så van med tattarfrisyren så nu ser det annorlunda ut igen. Men det är bra, snart kan jag börja spara ut det och kanske börja fundera på vad jag vill ha för frisyr. Fuckin amazing stuff!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s