INSPIRATIONSLÖS SKRIVSVACKA.

Nere fortsätter diskussionerna och jag har krupit ner under ett fluffigt täcke. Tröttheten smyger på mig. Vet att jag har varit otroligt dålig på att skriva men det har inte gått. Inspirationen har varit borta och dagarna var fulla med småsaker som gjort att dag efter dag bara tar slut. Nu är jag hos pappa och myser för några dagar. Jag tar en dag i taget, som vanligt. Sitter i mina bubblor ibland och min lilla svacka när det gäller skrivandet rullar vidare, vilket jag inte gillar.

Det är stopp i huvudet på något sätt. Vet inte vad det är, men det kommer väl. Ska nog gå till min inspirationskälla och försöka lösa ”problemet”. Nu åker propparna i, natti mina fina läsare!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s