SÅ BLEV DET 25E MAJ TILL SLUT.

Om några timmar bär det av till Stockholm. Dagen som jag längtat efter i flera veckor är äntligen här. Har nog inte fattat det riktigt. Vet inte hur jag ska försöka förbereda mig heller, tror inte det går.

Mårten bråkar som fan med mig idag… Det är då så typiskt. Värmen gör att jag flyter bort – ska inte klaga, för jag älskar det – men den verkar trigga den lille igelkotten i mitt huvud. Värme = mer huvudvärk. Faaaaakk, vad matt jag blir. M och J dyker snart upp och förhoppningsvis vill den lille kameran ladda klart så jag kan föreviga kvällen.

Mingel med Ung Cancer, vem vet, vi kanske ses där?!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s