LÄNGTAN EFTER MYCKET.

Till imorn, till Västerås och till min lägenhet.
Ljumma sommarkvällar i mysigt sällskap.
Soliga dagar, med massa skratt och bus.
Gå barfota.
Tid med mina fina vänner.
Äta glass och sola. Tills jag storknar och får solsting.
Kidnappa en vän och ligga i gräset och stirra upp bland molnen.
Leta efter figurer och filosofera om allt och ingenting – i timmar.

Det finns så mycket att längta efter och det finns så mycket fint i det som vi kallar ”grå vardag”. Vi måste bara se det. Idag var jag den där torra svampen som doppades i en vattenhink. En mysig promenad med M i ”sommarsolen” så här på kvällskvisten och jag svävar på moln. Sol och grönska gör mig så sjukt lycklig just nu. Håller krampaktigt i det och lever på det. U. N. D. E. R. B. A. R. T.
Nu ska jag sova och drömma mig bort om kommande, lååånga, sommar som ligger framför oss. Jag spricker.
Emma

6 reaktioner till “LÄNGTAN EFTER MYCKET.

  1. Thanks for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect web-site.

    Gilla

  2. Thanks for sharing excellent informations. Your site is very cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and simply could not come across. What a perfect web-site.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s