STOPP.

Mobilen blinkar. Den beter sig som en skrikande bebis som inte fått mat på flera timmar. Se mig! Hör mig! Ge mig mat! Missade samtal och osvarade sms… Aldrig trodde jag att det skulle vara så jobbigt och frustrerande att ta tag i att ringa upp eller svara. Har inte tålamod att knappa på touchen, för den vägrar samarbeta. Har inte kapaciteten att lyfta luren och säga ”hej” för jag orkar inte. Ont i halsen och träningsvärk i kroppen. Saaaaay whaaaaat? 

Nu tar det stopp. Dags att mysa i soffan och… trumvirvel tack! …matas med TV.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s