TRÖTT.

Död som en fisk ligger jag i soffan. Ute lyser solen och det är helt underbart väder. Jag vill så mycket nu men varken kropp eller huvud kan nog ställa upp på mina avancerade krav. Så jag lägger ner det. Får inte arslet ur när det gäller nåt så tänker sitta kvar i soffan resten av dagen… eller ja, kvällen. Matas matas matas. M kommer hem om ett tag, då blir det väl lite fredagsmys kan jag tänka mig. Fredagsmys..? Men vänta nu, är det inte lördag idag?

Skallebank 24/7 är inte nådigt.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s