PRETTY AMAZING STUFF.

Jag skriver och jag skriver och jag skriver. Återigen blev mitt tänkta ”korta” svar väldigt mycket längre. Orden och tankarna flyger ur mig och jag skulle kunna fortsätta non stop. Som ett träningsfreak på ett rullband. Bara gå, gå, gå. Wihoo, som duracellkaninerna!

Det är en sån otrolig lättnad att få prata ur sig. Mitt flummiga jag får tömma sig och jag tycker ibland synd om stackars E som ska svara på allt vimsigt som står. Men hon gör det och hon förstår. Mina ord går inte in genom det ena örat och ut genom det andra. Vilket jag kan förstå att det gör på vissa ibland. Hela tiden allt detta snack om cancer. Jag vill också spy på det vissa dagar men samtidigt har jag ett sånt enormt behov av att prata om det. Av många olika anledningar. De som förstår, de förstår.

Har jag sagt att vi kan så mycket mer än vi tror?
Jag kan till exempel stå på händerna och ta kort på fötterna samtidigt.

425896_131861623607698_100003515836322_121664_981504270_n

Yep – I can do pretty amazing stuff!

 

Emma

En reaktion till “PRETTY AMAZING STUFF.

  1. I enjoy you because of all your efforts on this web page. My mom really loves making time for internet research and it is obvious why. All of us learn all concerning the compelling manner you give informative secrets by means of your web site and as well as improve participation from other individuals on that idea plus my child is certainly discovering a lot. Enjoy the rest of the new year. You’re doing a really good job.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s