HI, I’M DORY! …EH, OH I MEAN EMMA!

Känner mig som Doris i Hitta Nemo. Om inte än värre. Jag lider av hjärnstress och total hjärntrötthet just nu, min hjärna funkar inte. Noll koll på allt, känner mig så sjukt dum. Korkad. Mamma ber mig hämta yoghurt i affären så jag går mot mejeri-hyllan. Tre steg senare och väl framme vid hyllan minns jag inte vad jag skulle hämta. Mjölk? Ost? Smör? Va fan, var det ägg jag skulle hämta? Går tillbaka och frågar. Svar: yoghurt. Går tillbaka till hyllan. Det blir blankt. Igen. Borde skriva en lapp. ”Gå till mejeri-hyllan, hämta yoghurt, gå tillbaka till mamma.” Borde dessutom skriva in mammas nummer på armen. Ja, ifall jag skulle tappa bort mig.

Nu sitter med en ansiktsmask och bara är. Försöker fokusera. Försöker kunna sitta rakt utan att svaja åt höger eller vänster. Jävla huvud och värk… Försöker förstå vad jag gör och vad som händer runt omkring mig. Det är fredag idag, så mycket vet jag. All annan information, allt som händer, datum och dagar, händelser, you name it, det funkar inte. Hjärnan sållar när det är för mycket och allt onödigt ska bort. Blir som en explosion i huvudet och det enda jag känner är kaos när jag tänker på allt det där ”onödiga”. Det är som att be någon tänka på vinden och förklara vad du ser. Du ser ingenting. Precis så är hela mitt huvud, eller ja, det går ju inte att förklara. Hur mitt huvud är.

Nu tänker jag ha lite SPA-fredag och bara vara. Hissen går inte hela vägen upp och jag får nog acceptera att jag inte hänger med så mycket för tillfället. Sänka ribban. Så, ja, jag sticker väl iväg och hänger med dagisbarnen nu då… Hoppas ni får en mysig fredag trots ruskvädret (som vi i alla fall har här i Dalarna)!

Och förlåt till er jag inte svarat på mail, samtal och mess, det kommer. Men försök se mig som en 5-åring och förvänta er samma av mig som av dem. Jag vet ju knappt om jag heter Emma eller Doris.

Kram på er!

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s