GAAH.

Idag är tröttheten total. Det är ingen underdrift när man säger att det brukar komma efter… Inte bara tröttheten som har överhanden. Känslorna leker ett spratt och den här dagen har nog varit en av de mest hysteriska när det gäller hur det svänger. Skrattar och känner mig superglad och nästa sekund sprängs hjärtat av jobbiga känslor. Idag är det ingen tvekan om att vi är slavar under känslorna. Just nu känns det dock bra. Ska mysa ner mig i soffan, fixa en stor kopp te och slå på en film. Lugn. Fredagsmys.

Nu längtar jag efter Dalarna. ♥

We won’t break. We won’t die.
It’s just a moment of change.

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s