DET ÄR KUL ATT LEKA.

Mona Sahlin, Demi Moore och Maria Montazami – det är roligt att leka och experimentera! Och visst är det vackert med ett långt svall men inte på mig. Jag ser mest blåst ut… eller ja, känner mig så i alla fall.

Haha. ”Vart är mitt läppstift??” (Inget emot Montazami, hon är goooo).

När peruken åker på går jag in i en roll, leker maskerad…och det är väl inte meningen? Nej. Nu är det slut på det, dags att korta ner längden. På tiden att ta fram något som är Emma. Inget, eller ingen annan. Det här känns bara fel, ni som känner mig personligen förstår nog vad jag menar. ;] 

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s