CATCH 22.

Ingen strålning idag. ”Åh, vad skönt!” tänkte jag. ”Sovmorgon!”. Nu sitter jag här och förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken att jag skulle få en normal natts sömn med sovmorgon på det.

Gårdagens perukprovning fick mig totaldäckad på soffan… Herregud det är otroligt hur mycket huvudvärk man kan ha. Just smärtan i huvudet, det är fan sjukt. Det blir att ringa läkaren idag och be om mer kortison. Den senaste veckan har det varit på tok för mycket och nu knäpper någon mig på näsan och säger åt mig att ta tag i det. Att jag ska sluta bita ihop. Jag vet…det är bara dumt och jag borde ringt tidigare.

Men det är så frustrerande, jag vill inte ha mer kortison. Jag blir hyper på det och det kliar något otroligt i mina fingrar. Det i sin tur gör mig deppig, för duracellkanins-känslan gör att jag vill göra något men samtidigt kan jag ju inte. Då ligger jag som igår kväll och värken får mig att vilja skjuta huvudet av mig. Det går inte ens att lyssna på musik för dunket triggar huvudvärken och musik har alltid varit en bra hjälp på vägen när humöret ligger lite lågt. Underbart att slå på en skön låt när det känns tufft. Men mitt huvud klarar ibland inte av musik, hur lugn den än är. Så vad gör man? Ligger och stirrar i taket? TVn på ljudlös typ.

Nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva en lista. Göra ett schema, på saker jag ska göra. Saker jag KAN göra. Jävla catch 22.

6 strålbehandlingar kvar. Nästa vecka på onsdag, då jävlar är det jag och maskinen mot Mårten, en sista kamp, för den här gången! En kamp som ska resultera i vinst!

Emma

2 reaktioner till “CATCH 22.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s