TISDAGSLYCKA.

Tisdag den 6e mars 2012 blev lika med lycka för min del. Jag var supertaggad på strålningen och återigen hängde sig maskinen, typiskt. Det ska aldrig gå felfritt när man är lite tidspressad – såklart. Så där låg jag, återigen fastknäppt och väntade på att ljuden skulle komma. Ingenting skedde. Tredje gången(?) i rad nu som den krånglar och idag skulle de ringa efter en ingenjör som skulle komma och fixa problemet. Great, tänkte jag, kommer väl få övernatta här innan den personen dyker upp… För först skulle jag ligga kvar och vänta, med masken på. Sedan insåg de att det skulle ta för lång tid så jag fick gå hem och får göra resten imorn, tack och lov. Fick 75% av strålningen idag och kör 125% imorn. Då jävlar. Begav mig ner på stan och fikade med efterlängtade Sanna. Det kändes som igår. Klämde in en träff med Madde också innan jag åkte hem. Jag fick lov. De dagar jag är så här uppåt måste jag bara ta vara på.

Vissa personer känns allt bara så naturligt med. Jag är glad över att jag har turen att springa på dessa fina människor och det verkar inte så tokigt ändå – att rensa. Att tänka efter vilka man vill lägga sin tid på, de senaste dagarna har visat flera självklara val. S och M – ni gjorde min dag idag. Tack. ♥

Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s